Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 7 varer.

Selvom der er blevet produceret vin i Provence i flere tusinde år, er det et af de mindst interessante vinområder i Sydfrankrig. Mest interessant er rosévinene. Faktisk kommer mere end halvdelen af alt rosé i Frankrig, fra Provence. 80% af vinproduktionen i Provence er da også rosévin. Herefter kommer rødvinene, som er kraftige og krydret, grundet det varme klima. Druesorterne er ikke længere begrænset tilCabernet Sauvignon og Merlot, her benyttes en bred vifte af sorter.

Rosévinene skal drikkes unge. Det er tørre og frugtige vine, med duft af grapefrugt og røde bør.

Druesorter i Provence

BourboulencBraquetCabernet SauvignonCarignanChardonnayCinsaultClairetteFolle Noire, Grenache, Grenache Blanc, Grenache Noir, Marsanne, Mourvèdre, Rolle,Roussanne, Sauvignon Blanc, Sémillon, Syrah, Ugni Blanc