Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Kurv Gå til bestilling
Alle vin mærkerAngelo Rocca & FigliArc du RhôneBodega San JoséBodegas Martin CódaxCantine di OraCharles Montaine ved Les Roches BlanchesCono SurDarling CellarsDomaines Paul MasFemar ViniFeudo MaccariMoët & ChandonPenfoldsQuinta de RamozeirosQuinta do PégoSanta RitaSartoriTerra d’UroTorridoro ved Angelo Rocca & FigliVinovalieWeingut Allram
» Klik her og find butikken
Parellada indgår ofte sammen med Macabeo og Xarel-lo iCava. Det er typisk Parellada, der giver Cavaen den bløde, crèmede base, hvorimod Macabeo giver sprødhed og syre og Xarel-lo giver rygrad.
Citrus, Æble
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
I slutningen af august starter producenten med at høste Macabeo og i begyndelsen af oktober slutter de af med Parellada. Al høsten sker ved håndkraft og druerne bliver bragt tilbage til vingården i 25 kg plastkasser. Når druerne er presset lader man saften hvile i 24 timer. Dette gøres for, at få alle drue rester til at bundfalde så de kan hælde den rene...
Freixenet, der blev grundlagt i 1889, er verdens største producent og eksportør af mousserende vine, produceret på champagnemetoden – de eksporterer til over 120 lande verden over. Freixenet er verdens mest solgte Cava.Freixenet Gorden Negro Cava Brut her en flot klar lys-gul farve, med fine og vedvarende bobler, som giver en elegant mousse, delikat,...
★ ★ ★ ★ ★
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Facebook
Log af
Brug af Cookies