Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 3 varer.

Californiske rosévine 

Californien kaldes vinstaten i USA da den producerer 90 % af al vin i USA. I San Diego blev de første vinstokke plantet omkring år 1780 af munke. Fra Europa blev der i 1850'erne importeret vinstokke og efter hånden er mange kendte europæiske druer blevet indført. I Californien er vinområderne er inddelt i 4 regioner: North Coast, Central Coast, Central Valley og Stirra Foothills. Vindruerne vokser fra den nordlige del af staten i regionen Anderson dalen til de sydlige kystområder i Santa Barbara.  I forbindelse med produktion af rosévin, tager man de blå druer og lægger dem i en presse i 6 til 12 timer, alt efter hvor mørk en rosé man vil producere, den saft der løber fra er klar, med tager en smule farve fra skallerne og det giver den lyserøde farve og giver den friske vinøse frugt. ”Man kan på en måde sige, at der er tale om en rødvin der er vænnet af for tidlig”.