Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 90 varer.

Vin til vildt

Vin til vildt

Uanset hvilken ret du vælger: Vin er som uundværlige partner med i spillet. Levemåden af vildt, alt foran ernæringen, sikrer den delikate smag. Den passende vin til vildt bør derfor altid kunne holde trit med den markante smag.

Hvilken vin er egnet til vildt, afhænger af typen af kød og dens tilberedelse. Bliver vildt (vildsvin, kanin, fjerkræ) kogt forsigtigt og med mildere krydderier, er bestemt stadig en hvidvin med tilstrækkelig stærk krop et godt valg som tilbehør. En Chardonnay er lige så tænkelig som en Riesling med mærkbar surhed.

Hvis kødet bliver braiseret i ovnen eller grillet, så vil kraftige aromaer dukke op bitterstoffene sætter accenter, så er en tanninrig rødvin med mere omfattende struktur, det første valg. En Pinot Noir anbefales uden tvivl.

Under alle omstændigheder er Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot, samt nye sorter Cabernet Mitos, Cabernet Dorsa perfekte vin til vildt. Deres tanniner og smag giver den nødvendige modsætning, vinene skal bringe med dem for at kunne konkurrere med krydrede vildtretter.

Varer sidevis

Varer sidevis