Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 63 varer.

Vin til vegetarisk mad

Vin til vegetarisk mad

Vegetariske måltider bliver mere og mere populære, opskrifterne er bliver mere og mere varierede, kombinationerne er uendelige, og dukker spørgsmålet om vin til vegetarisk mad med stigende hyppighed op.

Især om sommeren er lette måltider med salater, rå grøntsager og lavt-dampede grøntsager i middelhavsstil populære. Her skal den medfølgende vin være lys, frisk og have slank krop. En Riesling egner sig, en Pinot Blanc og en ung Sauvignon Blanc er et godt valg for vin til vegetarisk mad.

Hvis grøntsagerne er lidt kraftigere i smagen, fordi de blev gratineret i ovn eller mere moden ost er med i spillet, skal de hvide vine være betydeligt kraftiger. En Chardonnay eller en rig Grauburgunder er tænkelig her. Skulle der anvendes køderstatninger og stærke saucer, gælder som vinanbefaling det samme som for rødt kød: kraftfulde, tanninrige rødvine som Cabernet, Merlot, og ved tilstrækkelig struktur, Pinot Noir også, er her ideal.

Skulle grøntsagerne være stærkt kryderet, som det ikke er ualmindeligt i indisk, thai eller kinesisk køkken, kan ofte kun en Riesling med noget restsukker eller robust Gewürztraminer matche.

Varer sidevis

Varer sidevis