Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 115 varer.

Vin til svinekød

Vin til svinekød

Den grundlæggende regel for vin til gris: til retter af krydret og solidt svinekød serverer man en syre-rige, krøftig og ikke alt for kompliceret vin. Vin til svinekød bliver mere og mere populær, selvom traditionelt også gerne bliver serveret øl. En med peber og hvidløg kryderet svinemørbrad bliver lige så godt ledsaget af en stærk rødvin som af en øl. En Pinot Noir med frugtagtig fylde, modenhed og syre, for som eksempel et godt valg som vin til svinekød.

Vin til svinekød er også den perfekte ledsager under grillsæsonen. Lækker svinekødsbøffer fra grillen udendørs er en absolut delikatesse. Grillsmagen og aromaerne af i egetræsfade modnet vin forenes. Nyd med dine venner i en varm, venlig selskab vin til svinekød: Pinot Noir, Saint Laurent, Dornfelder for exempel er her - afhængig af forberedelsen af grillmaden - første valg. Da i en større gruppe er mange venner af hvide vine, anbefaler vi også en Riesling med sprød surhedsgrad til grillmad, Grauburgunder eller Sylvaner. Disse sorter er ideelle til grillet svinekød.

Som vin til for eksempel koteletter eller schnitzel med salat anbefales hvidvine med friske og fed smag. Sylvaner, Sauvignon Blanc og Riesling er sikker en god kombination til maden.

Til svinefilet der bringer lidt mildere smag med sig, serveret med gorgonzola sauce, er det i det sidste ende saucens smag der bestemmer over valg af vinen. Her ville for eksempel en rødvin med saftig fylde som Saint Laurent eller Pinot Noir passe perfekt. Som du kan se: Når du vælger den rigtige vin til svinekød, har du en række kammerater til rådighed. God fornøjelse med at udforske!

Varer sidevis

Varer sidevis