Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 57 varer.

Vin til desserter

Vin til desserter

Ved vin til desserter er reglen, at sødmen af vinen skal i det mindste nå sødmen af desserten, endda bedst overskrede lidt. Søde vine er den bedste følgesvend til mindre søde desserter og derfor let at kombinere med bær, eksotiske frugter og meget vinvenlige mandel- og nøddekage.

En virkelig lækker vin til dessert er Muscat, fordi den i buketten ofte bringer eksotiske aromaer med sig. Kongen af dessertvine er isvin, som kun kan en gang imellem produceres i nogle år. Det er ofte det bedste valg blandt vinene til dessert, fordi den i bedste tilfalde bringer koncentreret sødme med lidt syre, hvilket resulterer i en særlig afbalanceret smagoplevelse.

Ligeså spændende , men også en fornøjelse for tilhængere af tørre vine er sorbet med mousserende vin. Letheden af den kølige halvfrosne mad kombineres ideelt med kulsyre og finessen af mousserende vin. Således kan mousserende vin fungere som ingrediens samt akkompagnement. Ligesom stille vine er mousserende vine tilgængelige i forskellige smagsretninger.

Mange vine er også alenestående perfekte som dessert. Simpelthen ikke bruge den "faste" del og servere en særlig vin ren. På den måde kommer aromaerne og den unikke smag af vinen særligt godt frem.

Varer sidevis

Varer sidevis