Kategorier

Fragt
Kundeservice
Der er 21 varer.

Champagne til de festlige begivenheder

Når en begivenhed skal fejres, skal den fejres rigtigt og selvfølgelig med champagne. Her får du det helt rigtige udvalg, uanset om champagnen skal være tør, halvtør eller sød i smagen. Vi har det hele og sætter en ære i, at du vælger de helt rigtige bobler - en dejlig perlende, eksklusiv champagne. Champagne er et varemærke, der efter lov er begrænset til at være en betegnelse for de mousserende vine, der produceres i Champagne-distriktet i Frankrig. Ud over de geografiske regulativer, er der også regler for, hvilke druesorter der må benyttes til produktion af champagne. I champagne må der nemlig kun bruges tre forskellige druesorter, nemlig den hvide cardonnay, den røde pinot noir drue eller pinot meunier drue.

Underkategorier
  • Moët & Chandon
    Moët & Chandon luksuriøs champagne til gode priser Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.
  • Veuve Clicquot
    Veuve Clicquot - Den Gule Enke - Champagne Veuve Clicquot Ponsardin (også kendt som den gule enke) er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden. Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes. I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.