Kategorier

Fragt
Kundeservice

 Quinta do Pégo

Quinta do Pégo er en vingård beliggende på vejen fra Régua til Pinhão - ca. 3 km før Pinhão på højre side - i Dourodalen i Portugal. Den er beliggende 138 meter over Douroflodens vandoverflade og vinmarkerne er beliggende op til 350m over Douroflodens vandoverflade. Det er uden tvivl en af de smukkeste beliggende Quinta'er i Dourodalen.

Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA og siden september 2003 hat Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA. Gården råder over 33 hektar jord, hvoraf 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe.

Quinta do Pégo projektet indebærer - udover naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine - en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården. Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro-dalen - og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd.

www.quintadopego.com

Se mere