Kategorier

Fragt
Kundeservice

 Arc du Rhône

Arc du Rhône indgår i Boutinot-gruppen.

"Vores eventyr i Rhône begyndte i begyndelsen af 1980'erne, da vi lancerede vores første vine fra den sydlige del af regionen. Lige siden da er vores kærlighed til området vokset. I 2010 købte vi vores første vinmarker, en vingård og en kælder i Cairanne og døbte det Domaine Boutinot.

Vores signatur 'Fide et Arte' udvalg af vine blev skabt af vinmager Eric Monnin, som deler sin tid mellem vores Cairanne vingård og besøg af producenter i hele regionen. Når han ikke arbejder på vores vine i Cairanne, overlader Eric dem til kvalificeret vinmager og 'Maître de Chai' Morvane Ceillier, som blev med i 2011 for at styre Domaine Boutinot.

Vinene er lavet på den mest naturlige måde vi kender - vi tager en 'hånd på' tilgang til vinfremstilling og bestræber os på at anvende økologiske landbrugsmetoder, hvor det er muligt. Konsekvent beskæring holder udbyttet lavt og druekoncentrationen højt, og vi sætter på at plukke alle druer kun fra hånden, når de har optimal modenhed (plukning bestemt af naturen, ikke bekvemmelighed). Alt dette sikrer, at vi producerer fantastisk kvalitetsvin helt igennem til den endelige flaske. "

Se mere